Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yokai Dungeon Başlangıç Rehberi

Yokai Dungeon isimli oyunda işinize yarayacak bazı taktikler öğreneceksiniz.

Yokai Dungeon, sizi zindanlarda dolaşırken, bossları yenerken ve düşmanları duvara çarparken ilerlediğiniz bir rogue tarzı oyundur. Oldukça zevkli olduğunu söyleyebilirim. Oyun teoride basittir. Bir bloğun arkasına geçin ve itin. Onu ittiğinizde tüm düşmanlar ölür. Sorun, blokları çeşitli hızda hareket eden, akıllı düşmanları itmeye çalışırken ortaya çıkıyor. Başlamak için sevimli bir Tanuki olarak oynuyorsunuz, ki bu çok sevimli ve kendinizi düşmanları yenmenize yardımcı olacak bir kaç özellikle geliyor.

Yokai Dungeon Başlangıç Rehberi isimli konumuzda ise sizlere oyun içinde yardımcı olacak bazı bilgiler vereceğiz. Temel bilgiler ile oyunda zorlanmadan ilerleyebilecek ve oyundan daha çok zevk alacaksınız. Hazırsanız konumuza geçelim.

Yokai Dungeon baslangic rehberi 2

Yokai Dungeon Başlangıç Rehberi

Sevimli Tanuki dostunuz temelde sadece yürüyebilir ve blokları itebilir ve bu amaçla dijital bir d-pad’e ve blokları itmek için büyük bir düğmeye sahip olacaksınız. Blok, pozisyonunuza bağlı olarak itişinize farklı tepki verir ve nihai hedef, mümkün olduğunca çok sayıda düşmanı ezdiğinizden emin olmaktır. Oyunun çoğu için aklınızda bulundurmak isteyeceğiniz şey, gerçekten itebileceğiniz bir bloğa her zaman erişebilmenizi sağlamaktır. Birbirine karşı duran iki sağlam blok hiçbir yere hareket etmeyecek, ittiğiniz bloğun arkasında açık bir yol olması gerekiyor. Bunu söylemek yapmaktan daha kolay olabilir ve kendinizi garip bir duruma sokabilirsiniz. Neyse ki, iki bitkiyi birbirine bastırırsanız, biri kırılır, yani bu durumlarda kendinizi zor bir noktadan kurtarabilirsiniz.

Düşmanlarınızın hareket modellerini tanımak ve ezberlemek birçok nedenden dolayı oldukça önemlidir. Örneğin, bazı düşmanlar tekrar eden bir daire içinde koşacak veya tek bir satır veya sütunda kalacak. Diğerleri herhangi bir açık alana girecek ve bazıları sizi avlayacak. Her düşman aynı şekilde yenilebilir, bu sadece onları parçalamak için bir blok alıp doğru noktaya yönlendirme durumudur. Aynı şey bosslar için de geçerli.

Plan

Blokları bir duvara iterseniz ve arkalarına geçemezseniz ne kadar zor olabileceğinden daha önce bahsetmiştik. Oyununuzu mahvedebilir. Bu nedenle, önceden plan yapmanız ve bunun olmamasını sağlamanız gerekecektir. Başlamak için, önemli blokları artık erişemeyeceğiniz bir noktaya itmeyin. Bitkiler bazen tekrar büyüyebilir, bu yüzden onları parçalamaktan çekinmenize gerek yoktur, ancak onları kırmak zorunda kalmazsanız ve bu durumlarda önceden plan yaparsanız daha iyi olur.

Yokai Dungeon - Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.