Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ymir Yarın Yayınlanacak!

Ymir şehir kurma simülasyonu olarak yarın Steam'de yayınlanacak.

Şehir kurma ve strateji oyunu olarak yarın Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Ymir, oyunculara eğlenceli anlar sunacak. Renkli içeriklere sahip olacak olan oyun sadece bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Ymir Yarın Yayınlanacak 2

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan Ymir, oyunculara kendi şehirlerini kurma ve yönetme fırsatı sunacak. Thibaud Michaud tarafından geliştirilen oyunda, taş devrinde yer alacak ve şehri kurarak yöneteceğiz. Tekli ve çoklu olarak oynanabilecek olan oyunda hem sosyo hem de ekonomik adımlar atacağız. Oyuncular taş devrinde başlayacak ve demir çağına kadar ilerlemeye ve gelişmeye çalışacaklar.

Birbirinden farklı bölgelerinde yer aldığı yapımda oyuncular diğer şehirler ile gerçek zamanlı olarak savaşabilecekler. Oyuncular şehirlerinde dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı önlemler alabilecek, askeri birlikler yaratarak diğer oyuncuları şehirlerini yağmalayabilecekler.

Oldukça geniş içeriklere sahip olan Ymir’de oyuncular üretim yaparak şehirlerini geliştirebilecek ve daha hoş bir görünüme kavuşturabilecekler. Gerçek zamanlı savaşlar ile hem rekabeti hem de eğlenceyi iç içe karşımıza çıkaracak olan oyun, farklı oyun modları ile dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getirecek.

https://www.youtube.com/watch?v=1n4LZZajgtg

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.