Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni VR Gerilim Oyunu Defector Duyuruldu

Defector hem grafikleri, hem de oynanış mekanikleriyle iddialı bir sanal gerçeklik oyunu.

Oculus yaptığı duyuruyla yeni, büyük çaplı sanal gerçeklik oyunu olan Defector’ü duyurdu. Defector’da oyuncular global çapta bir suç şebekesini devirmek isteyen bir ajanın rolüne bürünecek. Bu sırada bol bol kötü admalara ateş edecek, yumrukla dövüşlere girecek ve araçlı aksiyona dalacağız. Kısacası, Defector sanal gerçeklik deneyimini her açıdan yansıtacak.

Yeni vr gerilim oyunu defector duyuruldu 1

Ayrıca Oculus’un iddiasına göre Defector’de kararlarınız oyunun hikâyesini doğrudan etkileyecek. Üstelik bu bahsedilen kararların büyük ya da küçük olması da önem taşımıyor. Yine de daha önce pek çok macera oyununda bu ibarenin yer aldığını fakat pratikte yeteri kadar çalışmadığını hatırlatmak gerek.

Oculus aynı zamanda beklenen oyun Defector için yeni bir fragman da yayınladı. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda oyunun oynanış görüntüleri ve belli başlı mekanikleri yer alıyor. Aynı zamanda Handsome Phantom kanalı da 23 dakikalık bir video paylaştı.

Açıkçası biraz James Bond, biraz da Hızlı ve Öfkeli esintileri taşıyan Defector şimdiden merak uyandıran bir yapım. Özellikle Oculus Rift sahiplerinin ilgisini fazlasıyla çekeceğini düşünüyoruz .İyi seyirler!

Defector | Announce Trailer | Oculus Rift

23 Minutes of Defector - Direct Feed (Oculus)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.