Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Microsoft Surface Pen Daha Akıllı Olabilir

Surface Pen yenileniyor.

Eğer Windows United tarafından fark edilen yeni patent keşfi gerçeği yansıtıyorsa, sıradaki Microsoft Surface Pen çok daha yetenekli, akıllı bir stylus kalem olacak ve tüm cihazlarınızda kullanılacak. Aynı zamanda farklı profiller arasında otomatik olarak değişim yapabilecek ve uygun ayarları kendi kendine yükleyebilecek.

yeni microsoft surface pen daha akilli olabilir 1

Yeni ortaya çıkarılan Microsoft patentine göre Surface Pen, aktif bir stylus olarak tanımlanıyor ve birden çok dokunmatik yüzeyli cihazla uyumlu olarak çalışacak. Bunların arasında sadece Microsoft menşeli Surface tabletler ya da kişisel bilgisayarlar olmayacak. Aynı zamanda akıllı telefonlarda, diğer tabletlerde ve hatta geçerli akıllı TV’lerde de yeni Surface Pen’i kullanabileceksiniz. Dolayısıyla cihazın kullanım alanı bir hayli genişleyecek.

Amaç ise sıradaki Surface Pen’in kolaylıkla ve bekletmeden farklı profiller arasında geçiş yapabilmesi. Kullandığınız bütün dokunmatik cihazları artık tek bir stylus ile yönetebileceksiniz ve cihaza göre değişiklik yapmayacaksınız. Patent de oldukça iddialı gözükürken, bu sayede farklı bir stylusa ihtiyaç duymayacaksınız ve artık tamamen akıllı, kayıt fonksiyonu olan bir Surface Pen kullanabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.