Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Far Cry Oyunu Steam’de Göründü!

Ubisoft'un yeni oyunu Far Cry New Dawn duyuruldu.

Far Cry serisi ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Ubisoft dün Los Angeles’da düzenlenen The Game Awards’da yeni oyunu olan Far Cry New Dawn’ı tanıttı.

Yeni Far Cry Oyunu Steam’de Göründü 2

Dün ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen The Game Awards yani Oyun Ödülleri gecesinde birbirinden farklı geliştiriciler boy gösterdi. Far Cry serisi ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Ubisoft en çok ilgiyi çeken firmalar arasında yer aldı. Başarılı geliştirici ve yayıncı Ubisoft yeni Far Cry oyunu olan Far Cry New Dawn’ı dün tanıttı.

Oyunun The Game Awards’da tanıtılmasından sonra Steam sayfası açılan yapım oldukça kaliteli görsellere ve daha sağlam grafiklere sağlam olduğu göze çarptı. Türkçe dilinin yer almadığı yapımda 15 farklı dil desteği yer alacak. Daha renkli içeriklere sahip olacak olan yeni oyun küresel bir nükleer felaketi konu alacak. Tek oyunculu ve çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım 15 Şubat 2019’da piyasaya sürülecek. İki farklı paket halinde oyunculara sunulacak olan yapım standart sürümünü 229.00 TL olarak satılıyor. Oyunun Deluxe paketi ise 279.00 TL olarak satışlara açılmış durumda yer alıyor.

Far Cry New Dawn: Official World Premiere Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.