Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Diablo Projeleri Yolda

Blizzard yeni Diablo oyunu hakkında konuştu.

BlizzCon 2018 etkinliği sırasında Blizzard pek çok hayranını ciddi hayal kırıklığına uğrattı. Diablo’nun mobil sürümü Diablo Immortal haliyle tepki çekti ve oyuncular istediğini alamadı. Özellikle insanların bu etkinliğe bilet parası ödediğini düşününce, tepkileri de gayet doğal karşılıyoruz. Şimdi ise Blizzard tepkileri dindirmek istiyor ve görünüşe göre 2019’da yeni projeler de yolda.

yeni diablo projeleri yolda 1

Dün Blizzard’ın topluluk yöneticisi olan Nevalistis hayranları sakinleştirmeyi denedi ve Blizzard’ın 2019 yılında yeni Diablo projelerini duyuracağını açıkladı. Buna göre artık heyecanla beklenen Diablo 4 de önümüzdeki sene duyurulabilir.

Nevalistis yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Birden fazla Diablo projesi planımız var ve bunları önümüzdeki sene açıklayacağız. Sizle tüm projelerimizi paylaşmak istiyoruz fakat size göstermeden önce biraz daha beklemek zorundayız. Beklentilerinizi karşılamak için süreye ihtiyacımız var fakat şunu söyleyebiliriz ki, topluluğun gurur duyacağı Diablo deneyimleri hazırlıyoruz.’

Tabii herkes Diablo 4’ü beklese de, Blizzard bir kere hayal kırıklığı yarattı ve insanlar yine de endişeli. Seneye Diablo 4 yerine başka bir projenin duyurulması muhtemelen tepkileri iki kat artıracaktır. Aynı zamanda önümüzdeki yıl Diablo remake projesi de gelebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.