Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Bir Korku Oyunu: Negative Atmosphere

Negative Atmosphere duyuruldu.

Dead Space hayranlarının ilgisini çekecek bir haberimiz var. Şu anda bir grup bağımsız oyun geliştiricisi yeni korku oyunu üzerinde çalışıyor. Negative Atmosphere adı vreilen bu yapım Unreal Engine 4 grafik motoru ile geliştiriliyor. Aynı zamanda oyun Dead Space’in ‘ruhani devamı’ gibi olacak.

yeni bir korku oyunu negative atmosphere 1

Negative Atmosphere, üçüncü kişi bakış açısından oynanan bir oyun ve korku mekanikleri konusunda da oldukça iddialı. Dead Space’i örnek alan oyunda yüksek tansiyonlu ve akıcı savaş mekanikleri de yer alacak. Negative Atmosphere için yapımcılar yaklaşık beş aydır çalışmalarını sürdürüyor.

Geliştirici ekip Negative Atmosphere için 1 saatlik bir demo sürümü yapmayı ve bunu Kickstarter kampanyası öncesinde de oyunculara ücretsiz olarak sunmayı planlıyor. Bunun için de bir Patreon sayfası açıldı ve şimdiye kadar 50 kişi tarafından destek gördü. Kickstarter kampanyasıyla geliştirici ekip yeni oyununa sermaye sağlamayı ve 7 saatlik bir oynanış ortaya çıkarabilmeyi umuyor.

Şu anda proje için herhangi bir çıkış tarihi yok ve hâlâ alfa öncesi aşamada bulunuyor. Buna rağmen oyunun demosunun 2019’da tamamlanması ve indirmeye açılması planlanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.