Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yakuza Kiwami Bugün Yayınlanacak!

Yakuza Kiwami bugün PC platformuna çıkacak.

2016 yılında PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformu için yayınlanan Yakuza Kiwami 3 yıl aradan sonra bilgisayar platformuna gelmeye hazırlanıyor. Aksiyon ve macera oyunu olarak nitelendirilen yapım geçtiğimiz ay Steam’de ön siparişlere de açılmıştı. Bugün lansmana çıkacak olan yapım, şuanda 54.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile oyunculara sunuluyor.

Yakuza Kiwami Bugün Yayınlanacak 2

Sega tarafından geliştirilen ve bugün yayınlanacak olan Yakuza Kiwami, tek oyunculu ve çok oyunculu farklı oyun modlarına sahip olacak. İngilizce ve Japonca dil seçeneği ile oyuncuların karşısına çıkacak olan yapımda karanlı bir atmosfer yer alacak. Fantastik bir oynanışa sahip olan oyunda birbirinden farklı dövüş sahneleri oyunculara sürükleyici bir oynanış sunacak. Konsol platformuna nazaran tamamen yenilenmiş içerikler ve grafik açıları ile lansmana çıkacak olan yapım, eski sürümünden izler de taşıyacak.

Bilgisayar platformuna 4K olarak çıkış yapacak olan yapımda suç patronları ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. On yıl gibi bir süre içerde kalan bir karakteri canlandıracak ve özgürlüğüne kavuştuktan sonra hayata adapte olmasını sağlayacağız. Suçlulara karşı ölümüne savaşacağımız oyunda sürekli yeni içerikler ile karşılaşacak ve karanlık bir dünyada mücadele edeceğiz.

Özellikle Japon oyuncular tarafından merakla beklenen Yakuza Kiwami, bugün tüm dünyada Steam üzerinden bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7 64Bit
  • İşlemci: Intel Core i5-3470 | AMD FX-6300
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6870
  • İlave Notlar: 2600 – 3100 gpumark ile PU, 4500 – 6300 cpumark ile CPU

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.