Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yakuza 0’dan Denuvo Kalktı

Artık Yakuza'da Denuvo yok!

SEGA bugün Yakuza 0’ın PC sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yama notlarına göre bu güncellemeyle birlikte oyuna FOV (görüş alanı) aracı ekleniyor. Artık gelişmiş grafikler menüsünde FOV ayarı yapabileceksiniz. Bu özellik ultrawide monitörleri de destekliyor. Her şeyin ötesinde ise artık Yakuza 0’da Denuvo yer almayacak!

yakuza 0 denuvo kalkti 1

Her ne kadar yama notlarında bu bilgiye yer verilmese de, SEGA yeni güncelleme ile Yakuza 0’dan Denuvo anti korsan teknolojisini kaldırmış oldu. Beta güncelleme sürümünü test ettikten sonra Denuvo’nun oyundan kalktığını doğrulayabiliyoruz.

Denuvo’nun kalkmasının ardından oyun şimdi anında yükleniyor ve asıl yürütme dosyasının boyutu da ciddi ölçüde azaldı. Denuvo kullanan bütün oyunların yürütme .exe dosyaları 200MB dolaylarında ya da daha fazla oluyor. Yakuza 0’ın da dosyası 220MB’dı ve beta güncellemeyi indirdikten sonra bu boyut 20MB’a indi. Yani sadece bu bile Denuvo’nun kalktığını gösteriyor.

Aynı zamanda beta güncellemesinin ardından QWERTZ ve AZERTY klavye şablonları için destek eklendi, ses menüsüne arkaplan ses aracı eklendi, ayarlar menüsüne kullanıcı arayüzü göstergesi geldi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.