Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yahoo Mail Servisi Çöktü!

Yahoo'nun e-posta sunucuları çökünce yüzlerce kullanıcı mesajlarına erişim sağlayamadı.

Yahoo’nun e-posta hizmeti Yahoo Mail an itibariyle çöktü. Yüzlerce kullanıcı, e-posta alışverişlerinde sorun yaşadığını bildirdi. Öte yandan Yahoo Mail sunucularında oturum açmakta da sorun yaşayanların sayısı giderek artıyor.

Yahoo Mail Servisi Çöktü 1

Web sitelerinin çöküp çökmediğini kontrol eden bağımsız Down Detector sitesi, bugün Yahoo Mail servisinin çöktüğüne ve çalışmadığına dair yüzlerce geri bildirim aldı. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları derleyen ve servislerin çöktüğüne dair şikayetleri bir araya getiren Down Detector’a göre birçok kullanıcı e-posta kutularına erişim sıkıntısı yaşıyor.

Yahoo: Sorunu çözmeye çalışıyoruz

Sitesinde bir de erişim sorunu yaşayan kullanıcıların ülkelerini harita üzerinde gösteren Down Detector’a göre Yahoo Mail servisine bağlanamayan üyeler çoğunlukla İngiltere, ABD ve Avrupa‘da bulunuyor.

Konuyla alakalı mention yağmuruna tutulan Yahoo Müşteri Temsilcisi Hattı‘nın Twitter hesabından da bir son dakika açıklaması geldi. Yahoo, erişim sorunundan haberdar olduklarını ve mühendislerin bu hatayı gidermek için çalıştıklarını bildirdi. Atılan tweette şu satırlara yer verildi:

Bazı Yahoo Mail kullanıcılarının e-posta kutularına erişim sorunu yaşadıklarının farkındayız. Bu hatadan etkilenen kullanıcılarımızdan özür dileriz, kısa sürede sorunu çözmek için çalışıyoruz. Üçüncü parti e-posta yazılımlarını kullanan üyelerimiz, Yahoo Mail’in web sitesini ziyaret ederek e-posta kutularına yeniden ulaşabilirler.

İyi haber şu ki, bahsi geçen erişim sorunu Türkiye’de yaşayan Yahoo e-posta kullanıcılarını hiçbir şekilde etkilemiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.