Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi POCO M4 Pro 5G Modeli Tanıtıldı

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi Türkiye’de satışa sunacağı yeni POCO M4 Pro 5G modelini tanıttı. Model 90 Hz ekran 50 megapiksel ana kamera ile birlikte geliyor.

Popüler akıllı telefon üreticilerinden birisi olan Xiaomi geçtiğimiz yıllarda kendi marka üzerinden uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin duyurusunu yapmayacağını belirtmişti. Xiaomi bu açıklamasında giriş ve orta segment akıllı telefon modellerini Redmi ve POCO markaları üzerinden çıkartacağını açıklamıştı.

Xiaomi’nin bu planı doğrultusunda POCO, yeni uygun fiyatlı Xiaomi POCO M4 Pro 5G modelini tanıttı. Orta segment akıllı telefonlar arasına konumlandırılan POCO M4 Pro 5G modeli özellikleriyle dikkat çekiyor.

Xiaomi POCO M4 Pro 5G Modeli

Xiaomi POCO M4 Pro 5G Özellikleri

Xiaomi POCO M4 Pro 5G modeli, 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 90 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekran ile geliyor. Yeni bir tasarım ile karşımıza çıkan POCO M4 Pro 5G, parmak izi okuyucunu yan tarafa konumlandırmış durumda.

İşlemci tarafında 6 nm fabrikasyon sürecine sahip olan MediaTek’in Dimensity 810 işlemcisini gördüğümüz akıllı telefon GB RAM ve 6 GB RAM seçeneklerine sahip. Telefonunun depolama alanı tarafında ise 64 GB ve 128 GB seçeneklerini görüyoruz. Kullanıcılar bu depolama alanını microSD hafıza kartı ile genişletebiliyor.

xiaomi poco m4 pro 5g modeli tanitildi 3

Arkasında 50 megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın yanında 8 megapiksel ultra geniş açılı lensten oluşan çift kamera kurulumu taşıyan telefon gece modu, hızlandırılmış video ve ağır çekim modları ile fotoğraf ve video konularını başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Modelin ön tarafında ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Xiaomi POCO M4 Pro 5G Fiyatı

33W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen akıllı telefonunu Avrupa fiyatı açıklandı.

xiaomi poco m4 pro 5g modeli tanitildi 4

Modelin 4 GB RAM / 64 GB depolama alanı sürümü 229 Euro fiyat etiketine sahip olacakken, 6 GB RAM / 128 GB depolama alanına sahip sürümü ise 249 Euro fiyat etiketine sahip olacak. Türkiye’de satışa sunulacağı açıklanan akıllı telefonunu Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne olacağı açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.