Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Smart Camera PTZ ve PTZ Pro Duyuruldu

Xiaomi Mi Smart Camera PTZ ve Xiaomi Mi Smart Camera PTZ Pro satışa çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi yeni ev güvenlik kameraları modelleri olan Xiaomi Mi Smart Camera PTZ ve Mi Smart Camre PTZ Pro modellerini tanıttı. 

xiaomi mi smart camera ptz ve ptz pro duyuruldu 2

Xiaomi ev güvenlik kameralarına yeni modellerini eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda firma yeni Xiaomi Mi Smart Camera PTZ ve Mi Smart Camre PTZ Pro modellerini duyurdu. Mi Smart Camera PTZ isimli kamera 3 megapiksel çözünürlük sunan f/1.4 diyafram aralığına sahip bir kameraya sahip. 6 lensli kamera ayrıca 360 derece görüntü oluşturabiliyor. 

Xiaomi’nin yeni kamera modellerinin sensör açısında tespit edilen hareketlilik kullanıcısına uyarı olarak gönderiliyor. 2K çözünürlüğünde kayıt yapabilen kameralar düşük ışıklı ortamlarda da başarılı sonuçlar veriyor. Kullanıcılar ayrıca kameraların kayıtlarına uzaktan erişim sağlayabiliyor. Mi Smart Camera PTZ modelinin fiyatı ise 28 dolar olarak açıklandı. 

Xiaomi’nin tanıttığı bir diğer akıllı kamera ise Xiaomi Mi Smart Camera PTZ Pro modeli oldu. 3 megapiksel çözünürlüğünde kamera sensörü ile birlikte gelen model bir önceki modelden farklı olarak yapay zeka teknolojisine sahip. Bu teknoloji ile birlikte Xiaomi Mi Smart Camera PTZ Pro kayıt ortamındaki insan unsurlarını analiz edebiliyor. Xiaomi Mi Smart Camera PTZ Pro modeli ayrıca çift bant Wi-Fi ve Bluetooth teknolojisine de sahip. Xiaomi Mi Smart Camera PTZ Pro modelinin fiyatı ise 35 dolar olarak açıklandı. Xiaomi’nin yeni kamera modellerinin ülkemize gelip gelmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.