Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Smart Band 4C Tanıtıldı

Xiaomi'nin farklı tasarıma sahip Mi Smart Band 4C modeli tanıtıldı. Model farklı tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor.

Çinli teknoloji devi Xiaomi, uygun fiyatlı yeni akıllı bilekliği Mi Smart Band 4C modelini tanıttı. İşte Xiaomi Mi Smart Band 4C modelinin özellikleri ve fiyatı. 

xiaomi mi smart band 4c tanitildi 2

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin akıllı bilekliği Redmi Band ile aynı tasarıma sahip olan Mi Smart Band 4C modelinin tasarımı, diğer Mi Band ürünlerinin tasarımından farklı olmasıyla dikkat çekiyor. 

Köşeli bir tasarım ile birlikte gelen Mi Smart Band 4C, 1.08 inç büyüklüğünde 128 x 22 piksel TFT renkli bir ekrana sahip. Bünyesinde bulunan USB portu ile şarj olabilen model, sahip olduğu batarya ile 14 güne kadar pil ömrü sunuyor. Beş farklı spor dalı başta olmak üzere pek çok aktiviteyi takip edebilen Mi Smart Band 4C modeli ayrıca uyku takibi de yapabiliyor. 

Optik nabız sensörüne sahip olan Mi Smart Band 4C modeli NFC desteği ile birlikte geliyor. İlk olarak Malezya’da satışa sunulan Mi Smart Band 4C modelinin fiyatı ise 21 Euro olarak açıklandı. Ülkemizde de satışa sunulacağını düşündüğümüz modelin Redmi Band ismi ile birlikte de satışa sunulabileceği söyleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.