Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Mix Alpha Seri Üretime Geçiyor

Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin seri üretimine başlanıyor.

Xiaomi’nin ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Mi Mix Alpha modeli, yeniden seri üretime geçiyor. 

xiaomi mi mix alpha seri uretime geciyor 2

Çinli teknoloji devi Xiaomi, geçtiğimiz aylarda katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Mi Mix Alpha modelini duyurmuştu. Kısa bir süre önce seri üretimde yaşanan sorunlar nedeniyle üretiminin süresiz olarak rafa kaldırıldığını açıklayan Xiaomi, bu açıklamasının üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından yeni bir açıklama yaptı. Xiaomi Çin’in başkenti Pekin’de düzenlediği iş konferansında önemli açıklamalarda bulundu. Xiaomi etkinlikte her yanı ekranlarla kaplı olan Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin seri üretime hazır olduğunu belirtti. Xiaomi’nin bu etkinliğine Mi Mix Alpha modelinde kullanılan ekran teknolojisinin geliştirilmesini sağlayan ekipte yer aldı. 

Xiaomi Teknik Komitesi’nin başkanı Cui Baoqui ve Mi Mix Alpha’nın geliştirmesini sağlayan Ar-Ge ekibinin başındaki isim olan Han Haicai, Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin üretim sorunlarını dile getirdi. Yetkililer açıklamasında Mi Mix Alpha modelinin seri üretime geçilemediğini çünkü seri üretime geçirmek için kendilerinin bir planı bulunmadığını açıkladı. Üst seviye yöneticiler açıklamasında ayrıca Xioami’nin seri üretime başlayabilecek kapasitede olduğunu belirtti. 

Xiaomi kurucu ortağı ve CEO’su Lei Jun, Mi Mix Alpha modelinin benzersiz ve yenilikçi bir akıllı telefon yapmaya karar vermelerinin ardından ortaya çıktığını açıkladı. Mi Mix Alpha modelinin, şu an satışta olan ve birbirlerini sürekli olarak tekrar eden akıllı telefon döngüsünü kırmak için tasarlandığını belirtti. 

Mi Mix Alpha Tüm Dünyada Satışa Sunulabilir

Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin önceki açıklamalara göre seri üretime geçilmeyeceği ve sadece sınırlı sayıda üretileceğini açıkladı. Xiaomi, teknik olarak seri üretime başlanacağını açıklasa da modelin daha önce dünya çapında satışa çıkartmadan önce ilk olarak yerel pazarda satışa sunulması bekleniyor. Mi Mix Alpha modelinin daha sonrasında tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.