Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Mix Alpha İşlemcisi Kesinleşti

Mi Mix Alpha işlemcisi kesinleşti.

Xiaomi’nin 2019 yılında duyurusunu gerçekleştirdiği ancak bir türlü satışa sunmadığı akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin işlemcisi kesinleşti.

xiaomi mi mix alpha islemcisi kesinlesti 2

2019 yılının etkileyici tasarıma sahip olan akıllı telefonların başında gelen Xiaomi Mi Mix alpha modeli satışa sunulmamıştı. Xiaomi’nin 2.813 dolar fiyat etiketine sahip olan akıllı telefonunun, Snapdragon 865 işlemcisi ile güçlendirileceği iddia edilmişti. Xiaomi Mi Mix Alpha modeli ilk tanıtıldığında Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alıyordu. Mi Mix Alpha modelinde yaşanan bu gecikme ile birlikte işlemcinin Snapdragon 865 olarak güncelleneceği düşünülüyordu. Xiaomi, Mi Mix Alpha modelinin işlemcisi konusunda açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre Mi Mix Alpha modeli, Snapdragon 855 Plus işlemciden güç alacak.

Mi Mix Alpha Özellikleri

7.92 inç büyüklüğünde OLED ekran ile birlikte gelen Mi Mix Alpha modeli, gücünü Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciden alıyor. 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanına sahip. 40W hızlı şarj destekli 4.050 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan Mi Mix Alpha modeli 5G desteği ile birlikte geliyor. Samsung imzalı 108 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ile birlikte gelen Mi Mix Alpha’nın 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel 2x zoom sunan telefoto kamera ile birlikte geliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.