Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Band 3 Geliyor!

Mi Band 3 fitness bilekliği modelinin Bluetooth sertifikası aldığı ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi‘nin akıllı telefondan hava temizleyicisine, baskülden fitness bilekliğine kadar birçok tüketici ürünü geliştirdiği biliniyor.

Xiaomi Mi Band 3 Geliyor

Son olarak Mi Band 2 isimli akıllı fitness bilekliğini piyasaya süren Xiaomi, şimdilerde bu modelin bir üst versiyonunu geliştirme çalışmalarına başladı. Dahası, Mi Band 3 adını taşıması beklenen yeni fitness bilekliğinin Bluetooth sertifikası aldığı da ortaya çıktı.

Malum, Mi Band 2 modeli çıkalı bir seneyi geçti. Artık yeni fitness bileklik modeli için müşterilerinden gelen yoğun talebe cevap verme kararı alan Xiaomi, Mi Band 3’ün varlığını artık doğrulamak zorunda kaldı.

Bluetooth sertifikası aldı

Bugün itibariyle başvurularını tamamlayan ve Bluetooth sertifikası aldığı resmen netleşen Mi Band 3’ün sertifika sayfasında cihaza dair herhangi bir teknik bilgi yer almadı. Ancak yine de bazı çıkarımlarda bulunabilmek mümkün elbette.

Yeni fitness bilekliği Mi Band 3’ün model numarası XMSH05HM olarak kayıtlara geçti. Üretimi Anhui Huami Information isimli teknoloji firması tarafından üstlenilen bilekliğin Bluetooth 4.2 LE (Düşük Enerji) desteğine sahip olduğu da bildirildi.

Her ne kadar tasarımı ve diğer teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmasak da, Mi Band 3’ün nabız sensörü ve kalori sayacı gibi temel sensörlerle donatılmış olarak çıkması bekleniyor.

Mevcut hatalar giderilebilir

Xiaomi’nin Mi Band 2’de yaşanan OLED ekranla ilgili sorunları gidermesi ve esmer kullanıcıların nabzını ölçmede yaşanan problemi çözmesi de beklentiler arasında.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.