Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi 7 Kablosuz Şarj Özelliğiyle Geliyor!

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi modeli Mi 7, kablosuz şarj özelliğine sahip olacak.

Çinli akıllı telefon devi Xiaomi, gün yüzüne çıkması merakla beklenen Mi 7’de kablosuz şarj özelliğini sunacak! Eğer bu iddia doğru çıkarsa Mi 7, Xiaomi’nin kablosuz şarjı destekleyen ilk akıllı telefon modeli olacak.

Xiaomi Mi 7 Kablosuz Şarj Özelliğiyle Geliyor

Halihazırda Apple‘ın iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinde sunduğu 7.5W kablosuz şarj özelliğinin Mi 7’de de yer alacağı haberi Xiaomi hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Aslında geçtiğimiz yıl Eylül ayında Xiaomi’nin Kablosuz Güç Konsorsiyumu‘nun üyesi olması, Mi 7’de kablosu şarjın bulunacağına dair iddiaları güçlendirmişti.

Parmak izi sensörü ekrana gömülü olacak!

Geçtiğimiz günlerde teknoloji sitelerinin manşetlerini süsleyen en önemli iddialardan biri de Mi 7’de ekrana gömülü parmak izi okuyucu teknolojisinin kullanılacağı yönündeydi. Malum, halihazırda bu teknoloji Vivo’nun X20 Plus UD modelinde kullanılıyor.

Mi 7’de de beklendiği gibi ekrana gömülü parmak izi okuyucu sensörü yer alırsa, akıllı telefon pazarındaki rekabetin çıtası daha da yükselecektir.

Keza Mi 7 için Samsung‘dan tedarik edilecek OLED ekranın iPhone X’teki gibi bir çentiğe sahip olması ihtimali de mevcut. Arka kapakta dikey eksende uzanan çift lensli kamera ile Mi 7, iPhone X’ten esinlenmiş bir tasarımla gelebilir.

Haziran’da gelebilir

6 ve 8 GB RAM seçenekleriyle sunulması planlanan Mi 7’de Snapdragon 845 işlemcinin tercih edilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 27 Mart‘ta tanıtılacak olan Mi Mix 2S‘in satışlarını etkilememesi için Mi 7’nin Haziran’a doğru tanıtılması da ihtimal dahilinde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.