Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Tanıtıldı

Mi 10 Lite 5G modeli tanıtıldı.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi yeni akıllı telefon modeli olan Mi 10 Lite 5G modelini tanıttı. İşte Mi 10 Lite 5G ve özellikleri. 

xiaomi mi 10 lite 5g tanitildi 2

Mi 10 ailesinin Avrupa lansmanını gerçekleştiren Xiaomi, etkinlikte yeni Mi 10 Lite 5G modelini de duyurdu. Şık bir tasarıma sahip olan modelin ön kamerası su damlası çentiğin içerisinde yer alıyor. Alt tarafında 3.5 mm kulaklık girişine sahip olan model üç farklı renk seçeneği ile birlikte geliyor. 

6.57 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran ile birlikte gelen model, ekrana entegre parmak izi okuyucusuna sahip. 5G destekli modeme sahip olan Qualcomm Snapdragon 765G işlemcisinden güç alan Mi 10 Lite 5G modeli, sıvı soğutma ile birlikte geliyor. 

Önünde 16 megapiksel çözünürlüğünde kamerasına sahip olan modelin arkasında ise merkezinde 48 megapiksel çözünürlüğünde bir kameranın bulunduğu dörtlü bir kamera kurulumu yer alıyor. Özel bir gece moduna sahip olan modelin diğer kamera özellikleri ise paylaşılmadı. 20W hızlı şarj destekli 4.160 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen model, sahip olduğu batarya ile tüm gün kullanıcılarının ihtiyacını karşılayabilecek gibi görünüyor.

Mi 10 Lite 5G Fiyatı 

Ülkemizde satılması 5G destekli olduğu için şimdilik beklenmeyen modelin, Avrupa fiyatı ise 349 Euro olarak açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.