Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Series X Logosu Kendini Gösterdi

Microsoft Xbox Series X konsolunun logosu ortaya çıktı.

Microsoft’un bu yıl içerisinde duyuracağı yeni oyun konsolu Xbox Series X şimdi de logosu ile ortaya çıktı.

xbox series x logosu kendini gosterdi 2

2020 yılında satışa sunulacak oyun konsolları arasında yer alan ve pek çok kişinin büyük bir merakla beklediği Xbox Series X oyun konsoluna dair yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Xbox Series X oyun konsolu bu sefer Microsoft’un  ABD Patent ve Marka Ofisi’ne yaptığı marka tescil başvurusunda logosuyla ortaya çıktı.

Logoda Microsoft’un Xbox’a odaklanmadığı ve “Series X” takısına daha fazla odaklandığı görülüyor. Microsoft’un böyle bir hamle yapmasının nedeni ise Lockhart olarak gösteriliyor.

Microsoft’un Xbox Series X oyun konsolunun yanında, iki yeni konsol modeli daha tanıtması bekleniyor. Bu konsollardan birisi “Lockhart” kod ismiyle anılan ve Xbox Series X oyun konsolunun daha düşük özelliklerine sahip olacak disksiz yen Xbox sürümü olacağı düşünülüyor.

Xbox Series X – PlayStation 5 Savaşı Başladı

2020 yılı tatil döneminde Microsoft ve Sony yeni nesil oyun konsolları Xbox Series X ve PlayStation 5 modellerini duyuracak. Sony cephesi PlayStation 5 tanıtımlarında epey geride kalsa da Xbox cephesinin Xbox Series X oyun konsolu üzerinde ciddi çalışmalar yaptığı görülüyor. Sony’nin aksine Microsoft cephesi kendi oyun konsolunu daha kendine emin adımlarla göstermeye devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.