Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Live Gold Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

Microsoft, Xbox konsolu kullanıcılarının Şubat 2022'de Games with Gold teklifi kapsamında oynayabileceği oyunları paylaştı.

Hem Xbox Game Pass Ultimate hem de Xbox Live Gold abonelerini kapsayan aylık kampanyası kapsamında sunulacak Xbox Live Gold Şubat 2022 oyunları açıklandı. Xbox konsolu sahipleri Şubat ayında ücretsiz olarak dört oyun oynayabilecek. Ayrıca bu ay bitmeden Ocak ayı oyunlarınızı almayı unutmayın!

  • Broken Sword 5: The Serpent’s Curse – 1 Şubat – 28 Şubat (Xbox One ve Xbox Series X/S)
  • Aerial_Knight’s Never Yield – 16 Şubat – 15 Mart (Xbox One ve Xbox Series X/S)
  • Hydrophobia – 1 Şubat – 15 Şubat (Xbox 360, Xbox One ve Xbox Series X/S)
  • Band of Bugs – 16 Şubat – 28 Şubat (Xbox 360, Xbox One ve Xbox Series X/S)

Xbox Live Gold Şubat 2022 Oyunları Nasıl?

Xbox Live Gold Şubat

Bu ay Xbox Gold abonelerine sunulacak olan Xbox Live Gold Şubat 2022 oyunları arasında oynamaya değer neler var? İlginizi çekebilecek oyunu bulmanıza yardımcı olmak adına oyunları aşağıda kısaca tanıttık:

  • Broken Sword 5: The Serpent’s Curse: Broken Sword’un beşinci bölümü ve Point&Click macera oyunu. Oyunda, Amerikalı bir patent avukatı olan George Stobbart ve Fransız bir gazeteci olan Nicole “Nico” Collard’ın rollerini üstleniyorsunuz. Bu sefer iki kahraman bir hırsız-katilin izini sürer ve araştırmaları onları çok eski zamanlara dayanan bir komploya götürür.
  • Aerial_Knight’s Never Yield: Oyunda, Tokyo mimarisinden esinlenerek fütürist Detroit şehrinde seyahat eden Wally olarak oynuyoruz. Never Yield, oyunun başlığında yer alan tutamaç tarafından bilinen bir kişi tarafından yaratılan bağımsız bir otomatik koşucu oyunu.
  • Hydrophobia: Blade Interactive’in işi, mantık unsurlarına sahip bağımsız bir oyun. Aksiyon macera oyunları için tipik bazı çözümler de mevcut. Oyun, serinin en yenisi değil, bu yüzden geriye dönük uyumluluk modunda oynayabilirsiniz.
  • Band of Bugs: Xbox Live Gold Şubat 2022 oyunları içindeki son oyunumuz da geriye dönük uyumluluk ile oynanabilecek. Band of Bugs’da görevi veziri savunmak adına rakipleri yenmek olan bir böcek olan Maal olarak oynuyoruz. Savaşlar sırayla oynanır ve oyunun kendisi bir strateji oyunu.
Xbox - February 2022 Games with Gold

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.