Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Game Pass’e Bu Ayın İlk Yarısı Eklenecek Oyunlar Açıklandı

Xbox Game Pass'e bu ayın ilk yarısında Final Fantasy 13 ve Surgeon Simulator 2 gibi oyunlar dahil olacak.

Microsoft, eylül 2021’in fantezi RPG oyunu Final Fantasy 13 ve fizik tabanlı cerrah simülasyonunun devam oyunu Surgeon Simulator 2 dahil olmak üzere Xbox Game Pass’e yönelik bir sonraki oyun koleksiyonunu açıkladı.

Xbox, Final Fantasy 13 ve Surgeon Simulator 2 ile birlikte Xbox Game Pass’e gelecek bir sonraki oyun setinin, oyuncuları ıssız bir adada iş yapma, keşfetme ve keşfetme konusunda sınırsız olanaklar sunan Craftopia‘nın oyun önizlemesini de içerdiğini onayladı. Öyküsel kart oyunu Signs of the Sojourner, roguelike RPG macerası Crown Trick, hayatta kalma oyunu Breathedge, kıyamet sonrası roguelike Nuclear Throne ve platform macerası The Artful Escape ile birlikte listede yer aldı.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass’e Eklenecek Oyunlar:

  • Final Fantasy 13 (Konsol ve PC) – 2 Eylül
  • Surgeon Simulator 2 (Bulut, Konsol ve PC) – 2 Eylül
  • Signs of the Sojourner (Bulut, Konsol ve PC) – 2 Eylül
  • Craftopia (Oyun Ön İzlemesi) (Bulut, Konsol ve PC) – 2 Eylül
  • Crown Trick (Konsol ve PC) – 7 Eylül
  • Breathedge (Bulut, Konsol ve PC)  – 9 Eylül
  • Nuclear Throne (Konsol ve PC)  – 9 Eylül
  • The Artful Escape (Konsol ve PC)  – 9 Eylül

Eylül ayının Xbox Game Pass oyunları, çeşitli türler sayesinde birçok oyuncuyu memnun edecek. Surgeon Simulator 2‘nin topluluk yapımı seviyeleri, sanal alan seviyesi oluşturma aracı ve dörde kadar çok oyunculu çılgınlığı, çılgın fizik simülasyonunu arkadaşlar arasında bir hit haline getirirken, Final Fantasy 13′ün sürükleyici hikayesi yüz saate kadar solo RPG eylemi sağlayacak.

Craftopia, çiftçilik, avcılık, hack-and-slash dövüşü ve oyuncuları güzel dünyasını keşfederken meşgul etmek için inşa etme gibi özelliklerle sınırsız oynanabilirlik sunacak. Nuclear Throne ve Crown Trick‘in roguelike oynanışı, yetenekli oyuncular için zorluklar sunarken, Signs of the Sojourner‘ın benzersiz sanat tarzı ile oyuncuları büyüleyecek.

Xbox Game Pass güçlenerek büyümeye devam ediyor ve ilk günden itibaren abonelik hizmetine bir dizi yeni Xbox oyunu gelecek. Bu yılın ilerleyen günlerinde hayranlar, 5 Kasım’da piyasaya sürüldüğünde, merakla beklenen Forza Horizon 5‘e hizmet aracılığıyla erişebilecek. Ayrıca Redfall, The Outer Worlds 2 ve Starfield gibi gelecekteki oyunlar da Xbox Game Pass’te ilk günden yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.