Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Game Pass 15 Milyon Aboneye Ulaştı

Microsoft, en son yaptığı açıklama ile birlikte Xbox Game Pass'in 15 milyon aboneye ulaştığını duyurdu.

Abonelik sistemiyle yüzlerce oyunu ücretsiz sunan Xbox Game Pass ile oyuncular Microsoft’un sunmuş olduğu oyunları sadece abonelik ücretini ödeyerek hem konsol’da hem de PC’de birbirinden güzel oyunları oynayabiliyorlar. Geçtiğimiz Nisan ayında 10 milyon aboneye ulaşan abonelik sisteminin bugün yapılan açıklamaya göre 15 milyon aboneye ulaştı.

Xbox Game Pass 15 Milyon Aboneye Ulasti 1

Bugün iki büyük açıklama yapan Microsoft önce 7.5 milyar dolar karşılığında Bethesda ve ZeniMax Media‘da dahil olmak üzere bağlı bulunan tüm şirketleri satın aldığını ve bunun ardından ise Xbox Game Pass abonelik hizmetinin güncel olarak 15 milyon aboneye sahip olduğunu açıkladı. Her geçen gün yaptığı anlaşmalar ve abonelik hizmetine getirmiş olduğu oyunlar ile Game Pass’i güçlendirmeye devam eden Microsoft, Bethesda’yı da satın alması ile birlikte gücüne güç katmaya devam ediyor.

Yeni çıkacak olan konsollar Xbox Series X ve Xbox Series S’i de kapsayacak olan Xbox Game Pass abonelik hizmetini daha da güçlendiren Microsoft, Sony’in aslında bir kaç adım önünde gözüküyor. Zaten geçtiğimiz aylarda abonelik hizmetine çok fazla önem verdiklerini vurgulayan Phil Spencer yavaş yavaş bu alanda Xbox Game Pass’i vazgeçilmez bir hizmet haline getirmek istiyor gibi görünüyor.

Küçük, orta ölçekli oyunların yanı sıra büyük AAA oyunlarını da Xbox Game Pass ile oyunculara sunan Microsoft’un ilerleyen zamanlarda abonelik hizmetinden daha fazla oyuncunun yararlanacağını düşünüyorum.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.