Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Aile Zamanı İndirimi Başladı: Yüzde 90’a Varan Fırsatlar

Xbox, oyun tutkunlarının yılbaşı heyecanını ikiye katlayacak olan Aile Zamanı İndirimi'ni resmen başlattı. Sınırlı süreli kampanya yüzde 90'a varan tasarruf imkanları sunuyor.

Yılın en önemli Xbox Store indirimlerinden Aile Zamanı İndirimi bugün itibarıyla başladı. Birbirinden eğlenceli oyunlarda yüzde 90’a varan fırsatlar sunan kampanya, yılbaşı heyecanınızı ikiye katlamayı amaçlıyor. Dilerseniz indirimde öne çıkan oyunlara kısaca göz atalım.

Xbox Aile Zamanı İndirimi boyunca The Sims 4, 235,00 TL yerine yüzde 85 indirim ile 35,25 TL‘den satılacak. Vazgeçilmez kart oyunu UNO, yüzde 60 indirim ile 14,00 TL’ye, kooperatif yemek pişirme oyunu Overcooked! + Overcooked! 2 98,75 TL yerine 24,86 TL‘ye ve 200,00 TL değerindeki Team Sonic Racing’e ise yüzde 50 indirim ile sahip olabilirsiniz.

Xbox Aile Zamanı İndirimi Fırsatlarını Kaçırmayın

xbox aile zamanı indirimi
The Sims 4, Xbox Aile İndirimi’nde 235,00 TL’den 35,25 TL’ye düştü.

Eğer Arcade türü oyunlar seviyorsanız, yüzde 50 indirime giren DIG DUG, GALAGA ve PAC-MAN’e göz atabilirsiniz. Bunların hepsi Xbox Store indirimi boyunca sadece 5,87 TL’ye satılacak. Xbox Aile Zamanı İndirimi’nde Aven Colony ve Star Wars Battlefront Ultimate Edition‘da da yüzde 75 oranında tasarruf sunuyor. Sevilen oyunları sırasıyla 19,12 TL ve 29,37 TL ödeyerek kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

Bunlar gibi farklı türlerde daha pek yüzlerce oyunda önemli indirimler mevcut. Xbox Store indirimindeki tüm oyunlara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.