Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Workers & Resources: Soviet Republic Bugün Yayınlanacak!

Workers & Resources: Soviet Republic bugün bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Bilgisayar platformu için duyurulan ve bugün yayınlanacak oln Workers & Resources: Soviet Republic strateji ve simülasyon oyunu olarak Steam’de lansmana çıkacak. Oyun içerisinde detaylı içerikler bizleri bekliyor olacak.

Workers Resources Soviet Republic Bugün Yayınlanacak 2

Gece ve gündüz döngüsüne sahip olacak olan Workers & Resources: Soviet Republic Steam’de strateji, şehir kurma ve simülasyon oyunu olarak tanımlanıyor. Tek oyunculu bir oynanışın yer alacağı oyunda kendi şehrimizi kuracak ve kalkındırmaya çalışacağız. Yeni yerler inşa edecek, insanlar için kolaylıklar sağlayacak ve onların güvenini karşılamaya çalışacağız. Oyuncular demiryolları, kaldırımlar, yollar, boru hatları gibi alt yapılar inşa ederek her türlü ihtiyacı karşılamaya çalışacaklar.

60’lı ve 90’lı yıllara dair içeriklere de sahip olacak olan oyunda oldukça zengin bir içerik bizleri bekliyor olacak. Değişen maliyet planları ile ekonomiyi kalkındırmaya çalışacak, şehrimizi geliştirerek yeniliklere de imza atmaya çalışacağız. Aksiyon ve gerilimden uzak olan yapımda oyuncular, eğlenceli bir oynanış ile karşılaşacaklar.

Her türlü detayın düşünüldüğü Workers & Resources: Soviet Republic bugün bilgisayar oyuncuları için Steam’de yayınlanacak. Yapım nasıl bir fiyat etiketine sahip olacak henüz bilinmiyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • İşlemci: 2,5 GHz Dual Core
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: DirectX 11 compatible gamer graphics card
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX compatible

https://www.youtube.com/watch?v=_eADA5dqtrQ

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.