Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam Wolfcity Turnuvası Gaziantep’te Gerçekleşecek

24 iddialı takım Gaziantep'te arenaya çıkacak.

Ülkemizde en çok oynanan MMOFPS olma özelliği taşıyan Wolfteam, Türkiye Kupası kapsamında düzenlediği Wolfcity turnuvaları ile pek çok farklı takımı bir araya getiriyor. Üstelik bu etkinliği farklı şehirlerde düzenliyor. Sıradaki etkinlik Gaziantep’te gerçekleşecek.

wolfteam wolfcity gaziantep

Gaziantep’te 29 Nisan’da düzenlenecek olan Wolfcity Turnuvası’nın üçüncü etabında 24 takım mücadele edecek. Turnuvayı kazanan takım ödül olarak 2.500 Türk lirası alacak.

Netmarble Türkiye tarafından düzenlenen Wolfcity Turnuvası, toplamda sekiz farklı şehri ziyaret edecek. Oyunlar Gaziantep’te Hızır İnternet Cafe’de düzenlenecek ve toplamda 120 oyuncu turnuvada yer alacak.

Yedi yıldan fazla bir süredir, FPS severler tarafından aralıksız oynanan Wolfteam, her geçen gün oyuncu sayısını artırıyor. Oyunun tamamen ücretsiz olarak oynanabildiğini de hatırlatalım. Her geçen gün oyuncu sayısı artan Wolfteam’e gösterilen ilgiyi karşıla kararı alan Netmarble, şehirlere gezen bir turnuva düzenlemeye karar verdi. , İzmir, Bursa, Gaziantep, Ankara, Trabzon, Antalya, Kayseri, ve İstanbul olmak üzere 8 şehirde düzenlenen oyunlar, takımların taraftarları ile buluşmasına da ön ayak oluyor.

Gaziantep’te düzenlenecek turnuvada başarı sağlayacak takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2017 Finalleri kapsamında arenaya çıkacak. Toplam ödül havuzunun 200.000 Türk lirasına ulaştığını belirten Netmarble, finallerde yer almak isteyen takımları Wolfcity Turnuvası’na katılmaya davet ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.