Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam Ramazana Özel Bir Güncelleme Aldı!

Wolfteam yeni harita ve yeni içerikler aldı.

Günümüzün en çok oynanan fps oyunlarından bir tanesi olan Wolfteam yeni bir güncelleme aldığını duyurdu. Ramazana özel bir güncelleme alan yapım, oyuncularına Göbeklitepe Gece haritasını sundu. Oyuna gelen güncelleme şuan indirilebilir durumda yer alıyor.

Wolfteam Ramazana Özel Bir Güncelleme Aldı 2

Ramazan ayının başlangıcını oyuncuları ile kutlamak isteyen Wolfteam, yeni güncellemesi ile Ramazan ayına özel Göbeklitepe Gece haritasını oyuncularına sundu. Ramazan motifleri ile süslenen yeni harita beraberinde oyuna yeni silah ve aksesuarlar da ekliyor. Netmarble Games’in başarılı oyunlarından birisi olarak adından söz ettiren Wolfteam, yayınladığı kapsamlı güncelleme ile oyuncularına keyifli bir Ramazan ayı sunuyor.

2019’un “Göbeklitepe Yılı” ilan edilmesinden sonra Netmarble kolları sıvadı ve özel bir çalışma yaparak Wolfteam içerisine Göbeklitepe haritasını getirdi. Türk kültürüne ve Ramazan ayına uygun içerikler ile oyunculara sunulan yeni harita oyunculara adeta Ramazan ruhunu yaşatacak. 2 yeni silah ve 2 yeni bıçağı da beraberinde getiren güncelleme oldukça kapsamlı bir yapıdan oluşuyor.

Oyuna gelen yeni aksesuarlardan söz edecek olursak oyunculara Gece Mavisi dövmesi, Gökkuşağı Pençesi, Nazar Boncuğu, Piramit, Krall ve GG frafitileri güncelleme ile gelen aksesuarlar arasında yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.