Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein 2: The New Colossus Yayınlandı!

Uzun süredir beklenen Wolfenstein 2: The New Colossus bu sabah yayınlandı.

Oyun dünyası tarafından merakla beklenen Wolfenstein 2: The New Colossus bu sabah yayınlandı. Wolfenstein 2 serisinin sonuncusu olan The New Colossus, serinin en büyük haritalarını da beraberinde getiriyor.

Wolfenstein 2 The New Colossus Yayınlandı 1

Oyun severlere gerilim ve aksiyon dolu bir dünya sunan The New Colossus, birbirinden etkileyicisi fragmanlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Machine Games imzalı oyunun dün yaptığımız bir haberle korsana yenik düştüğünü de sizlerle paylaşmıştık. Yayınlanmasına bir gün kala çeşitli saldırılara maruz kalan oyun, dün bazı torrent sitelerinde paylaşılmış ve kısa sürede internette yayılmıştı. Oyunun yayınlanmasına bir gün kala böyle bir olayın yaşanması oldukça kötü bir durum.

Yayıncılığını Bethesda’nın üstlendiği oyun Machine Games’in ödüllü ekibi tarafından geliştirildi. Wolfenstein 2: The New Colossus bu sabah Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformu için çıkış yaptı. Wolfenstein 2: The New Colossus ile birlikte oyuncular aksiyon ve kaosu yeni bir boyutta görecekler. Oyun içerisinde oyuncular tek bir hedefte birleşiyorlar: Nazileri Amerika’dan kovmak.

Wolfenstein 2 The New Colossus Yayınlandı 2

MachineGames Yaratıcı Direktörü Jens Matthies The New Colossus ile ilgili, “Wolfenstein franchise’inin tümü en üst düzey aksiyon, savaş ve öykü anlatımı ile ilgili. The New Colossus ile yaratıcılık sınırlarımızı daha da ileri götürdük ve oyuncuların bu vahşi sürüşün bir sonraki bölümünü deneyimlemeleri için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Launch Trailer – Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein 2: The New Colossus Steam ana sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.