Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfcity Heyecanı Gaziantep’te Devam Ediyor!

Wolfcity heyecanı 3 Haziran'da Gaziantep'te devam edecek.

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunlarından birisi olarak adından söz ettiren Wolfteam, geçtiğimiz aylarda oyunculara sunduğu Wolfcity turnuvası ile oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Wolfcity Heyecanı Gaziantep’te Devam Ediyor 2

Netmarble Türkiye tarafından ülkemizin 8 farklı şehrinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018’in Wolfcity Turnuvası 4’üncü ayağını 3 Haziran 2018 tarihinde Gaziantep’te gerçekleştirecek. Oyunculara enfes bir rekabet ortamı sunan Wolfcity turnuvası tüm heyecanıyla Gaziantep’te devam edecek. Arena Internet Cafe’de düzenlenecek olan turnuvaya başta Gaziantepli oyuncular olmak üzere Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki tüm oyuncuların katılımı bekleniyor.

Ülkemizde 7 yıldan fazla süredir keyifle ve tutkuyla oynanan Wolfteam, tüm dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olarak adından yayın hayatına devam ediyor. Netmarble Türkiye tarafından İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa ve Antalya olmak üzere 8 farklı şehirde oyuncularla buluşan Wolfcity, birbirinden zorlu maçlara ev sahipliği yapıyor.

Konuyla ilgili Netmarble EMEA Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz, “PC tarafında Wolfteam ülkemizde espor turnuvalarının önemli bir oyunu haline geldi. Yıl boyunca turnuva düzenlediğimiz her şehirde büyük bir heyecan yaşanıyor. Tüm Türkiye’de Wolfteam’in tutkulu ve sıkı oyuncuları var. Gaziantep turnuvasında da esporcuların tüm yeteneklerini sergileyerek kozlarını paylaşacaklarına inanıyorum. Bütün takım ve oyunculara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.