Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WitcherCon Etkinliğinde Duyurulmasını Beklediğimiz Yapımlar

Witcher serisine adanmış bir etkinlik olan WitcherCon, önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Sizler için etkinlikte duyurulmasını beklediğimiz yapımları listeledik.

9 ve 10 Temmuz’da The Witcher serisine adanmış bir etkinlik olan WitcherCon gerçekleşecek. Etkinlik, Netflix‘in şov ve animasyon filminin veya CD Projekt RED’in oyunlarının prodüksiyonunun perde arkasına bakmak için iyi bir fırsat olacak. Soru şu ki, güvenebileceğimiz tek şey bu mu? WitcherCon’un web sitesi “birçok sürpriz ve ilk bakış” vaat etti. Peki bu ne anlama geliyor?

Bunun hakkında zaten yazdık ama tekrardan hatırlatalım, Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan evrende yeni bir oyun duyurusu olmayacak. Etkinlik sırasında CD Projekt RED’in başkanı Adam Badowski görünecek, ancak yapacağı tek olası duyuru, bu yılın ikinci yarısı için vaat edilen The Witcher 3’ün yeni nesil sürümü olacak. Bu güncelleme tamamen ücretsiz olacak.

Netflix dizisi The Witcher hayranları için çok daha fazla duyuru olacak. Dizinin ikinci sezonu 2021’in dördüncü çeyreğinde başlayacak. Bu nedenle WitcherCon, belirli bir prömiyer tarihi vermek ve şimdiye kadar gösterilen birkaç saniyeden daha fazlasını gösterecek fragmanı sunmak için harika bir fırsat olacak.

Yine de The Witcher, bu evrende geçen tek Netflix projesi değil. The Witcher: Blood Origin serisinin bir prequel filmi ve Geralt’ın bir canavar avcısı olarak başlangıcını gösterecek ve akıl hocası Vesemir’in hikayesini tanıtan bir animasyon olan Nightmare of the Wolf‘un da geliştirme aşamasında olduğunu biliyoruz. Biz WitcherCon etkinliğinde bu iki yapıma ait bilgiler edinmeyi bekliyoruz.

Emin olduğumuz tek bir şey var, yukarıda bahsini ettiğimiz çalışmaların tümü etkinlik içerisinde gösterilecek. Netflix yapımlarının yürütücüleri Lauren Schmidt Hissrich ve Declan de Barra’nın yanı sıra The Witcher’dan tanınan oyuncular (Henry Cavill, Freya Allan ve Anya Chalotra) Geralt’ın dünyasındaki gelenekler, efsaneler, gelenekler ve canavarlar hakkında birçok ilginç gerçeğin de etkinlikte ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Hatta kim bilir, belki Adam Badowski bile her şeye rağmen yeni bir proje duyuracaktır?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.