Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 11 Paint Uygulaması Böyle Görünüyor!

Windows işletim sisteminin ikonik programlarından biri olan Paint, yenileniyor. Windows 11 ile daha modern bir kimliğe bürünecek olan uygulamanın yeni hali sızdırıldı.

Yakın zaman önce tanıtılan Windows 11, vaat ettiği performans ve özellikleri kadar minimal tasarımı ile çoğu kişiden geçer not almıştı. Yeni nesil işletim sistemindeki uygulamalar da bu kimliğe uygun olarak modernize ediliyor. Onlardan biri de Paint.

Windows 11 Paint Daha Modern Bir Arayüze Sahip

İlk Windows sürümünün piyasaya çıktığı 1985 yılından bu yana işletim sisteminin değişmez programlarından biri olan Paint, aradan geçen zamanda çok fazla gelişmeden günümüze kadar geldi. Windows’un demirbaşlarından olan uygulama, Windows 11 ile daha modern bir kimliğe bürünecek.

Windows 11 Paint uygulaması, yıllardır alışılagelmiş tasarımına veda edecek. Lisanlı fotoğrafların yer aldığı Unsplash platformuna resmi bir Windows 11 fotoğrafı yükleyen Microsoft, yeni Paint’e ilk bakışımızı da vermiş oldu.

Windows 11 paint uygulaması

Önemli bir revizyon geçiren Windows 11 Paint uygulaması, selefine göre çok daha sade ve temiz bir arayüze kavuşmuş. Uygulama içindeki ikonların modernize edildiğini ve Windows 11’e uyumlu hale geldiğini görüyoruz.

Tabii, yeni Paint’in tasarımında yapılan değişiklikler herkesi tatmin etmeyebilir. Uygulama minimal çizgilerle yenilense de, genele bakıldığında radikal farklılıkların olmadığını söyleyebiliriz.

Windows 11 Ne Zaman Çıkacak?

24 Haziran’daki medya etkinliğinde Windows 11’i resmi olarak duyuran Microsoft, kesin bir tarih vermedi, ancak güncellemenin 2021’in tatil döneminde piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Kullanıcı arabirimini yenileyerek selefinin üzerine inşa edilen Windows 11, 2015’ten bu yana ilk büyük Windows sürümü olarak biliniyor. Yalnızca 64-bit işlemcileri (x86-64 veya ARM64) işlemcileri destekleyen güncelleme, en az 4GB RAM ve 64GB depolama alanı gerektiriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.