Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 10’u Güncellemeyen Destek Alamayacak

Microsoft, Windows 10 kullanıcılarını güncellemeler konusunda uyardı.

Windows 10 kullanıcılarının onları bekleyen güncelleme takvimine uymaları gerekiyor. Çünkü Microsoft’tan gelen uyarı niteliğindeki duyuruya göre, Windows 10 işletim sistemini 9 Mayıs 2017’ye kadar en güncel sürüme geçirmeyen kullanıcılar, güvenlik ve hata düzeltmeleri için yayınlanan güncellemeleri alamayacaklar.

windows 10 destek

Windows’tan gelen güncellemelerin otomatik olarak yüklenmesi seçeneğini kapatan kullanıcıların dikkat etmesi gerektiğini söyleyebiliriz. Büyük dosya boyutlarına sahip güncellemeleri herhangi bir bildirim yapmadan yayınlayan Microsoft, güncelleme sistemi konusunda kimi eleştirilere maruz kalıyordu. Bu kararı ile de çoğu kullanıcının hedefine oturabileceğini düşünüyoruz.

Kısa süre önce yayınladıkları Creators Update güncellemesi ile çok sayıda hata düzeltmesi ve pek çok yenilik getiren Microsoft’un, kullanıcılar için her şeyi ortak bir çerçeveye oturtmaya çalıştığını görüyoruz.

Eğer bu son büyük güncellemeye geçmezseniz, belirtilen tarihten sonra yayınlanacak hata düzeltme ve güvenlik güncellemeleri işletim sisteminiz için geçerli olmayacak. Kısacası yazılımınızın sorumluluğu tamamen size kalmış olacak.

Creators Update’in yarattığı ufak tefek sorunlar da bulunuyor. Mayıs ayının ilk günlerine dek bekler ve daha kararlı hale geçmiş bir versiyona güncellerseniz biraz daha iyi olabileceğini düşünüyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.