Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Will Smith, John Wick’in Yaratıcısından Yeni Gerilimde Başrolde Olacak

Will Smith ve David Leitch, çalkantılı hayatından ayrıntıları hatırlayarak hafızasını yeniden kazanmaya çalışan bir adam hakkında yeni bir aksiyon filmi yaratacak.

Will Smith ‘in yeni filmi belli oldu. Deadline, yeni bir gişe rekorları kıran gerilim filminin çekilmekte olduğunu ve oldukça büyük isimlerin dahil olacağını bildirdi. Warner Bros., Sony, MGM Paramount ve birçok yayın devi de dahil olmak üzere dünyanın en büyük stüdyoları prodüksiyon sürecinde yer alacak. Başlık Fast & Loose ve hatta yönetmenini ve ana yıldızını bile biliyoruz.

Yönetmen koltuğunu, yüksek bütçeli aksiyon sinemasının ne olduğunu bilen David Leitch alacak. John Wick, Deadpool 2, Atomic Blonde ve Fast & Furious ve Hobbs & Shaw’un ilk bölümünü yönetti. Yukarıda belirtilen filmlerden en az birini gördüyseniz, cesur stili kullanmaktan korkmayan gerçek bir profesyonelle karşı karşıya olduğumuzu anlarsınız.

David Leitch

Fast & Loose‘taki ana rolü kesinlikle tanıtıma ihtiyacı olmayan Will Smith oynayacak. Şaşırtıcı olabilecek tek şey, önceki filmografisine kıyasla oldukça zayıf göründüğü için son yıllardaki eylemleri. Kuşkusuz, canlı aksiyon Aladdin’de Genie’yi canlandırdı ve Bad Boys serisinin başka bir bölümünde Mike rolüne geri döndü. Ancak bu filmin kendi türünde özellikle olağanüstü olmadığını inkar etmek mümkün değil.

Filmin arkasındaki fikir oldukça güzel görünüyor. Hikaye hafızasını tamamen yitirmiş John Riley’ye odaklanacak. Ancak zamanla, hayatının ayrıntılarını hatırlamaya başlar ve oldukça tuhaf bir hayat sürdüğü sonucuna varacak. Bir yandan lüks içinde yaşayan etkili bir suçlu, diğer yandan da gizli bir CIA ajanıydı. Bu kimliklerden hangisi onun gerçek benliğiydi? Kendisi bulması gerekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.