Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WhatsApp’a Youtube Desteği Getirildi!

WhatsApp'a gelen Youtube desteği ile videoları önizleyebileceğiz.

Karşımıza çıktığı günden bu yana hızlı bir yükselişe geçen WhatsApp, günümüzde tüm dünya tarafından kullanılıyor. Milyonlarca kullanıcı kitlesine sahip olan haberleşme uygulaması, Facebook tarafından satın alındıktan sonra ivme kazandı.

WhatsApp’a Youtube Desteği Getirildi 2

Kullanıcılar tarafından uzun bir süredir beklenen Youtube desteği nihayet geldi. WhatsApp’a gelen Youtube desteği ile kullanıcılar Youtube videolarını akıllı telefonlarında önizleyebilecek ve oynatma gereksinimlerine gerek kalmadan videonun içeriğine ulaşabilecekler. Bu sabahtan itibaren yayında olan bu güncelleme şuan için İOS platform kullanıcılarına sunuldu. Gelen bu destekle birlikte WhatsApp üzerinden paylaşılan video bağlantılarına uygulamadan çıkmadan erişebilecek ve videoyu uygulama içerisindeyken izleyebileceğiz.

v2.18.11 güncelleme versiyonu ile sunulan bu özellik, kullanıcılara gönderilen video bağlantısını önizleme kolaylığı sağlayacak. Ayrıca bu özellik sayesinde videoyu tam ekran modunda da izleyebileceğiz. Şuan için sadece İOS platformunda yayınlanan bu özellik Android platformuna ne zaman gelecek şuan için bilinmiyor. Unutmadan belirtelim, videoya erişebilmeniz için illa sohbet penceresinde olmanız da gerekmiyor. Video yerleştirmeleri kısacası bir widget gibi çalışıyor diyebiliriz. Eğer video linkini paylaştığınızda önizleme olmuyor ise, linki kontrol etmenizi öneririz. Link sonuna veya başına herhangi bir ekleme veya çıkarma yaparsanız video önizlenemeyecek ve görüntü görünmeyecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.