Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WhatsApp, Instagram Ve Facebook Çöktü!

WhatsApp, Instagram ve Facebook'a erişilemiyor.

Günümüzün popüler sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, Instagram ve Facebook’a şu sıralar erişilemiyor. Android platformunda kullanılabilen uygulamalar şu sıralar iPhone kullanıcıları tarafından erişilemiyor.

WhatsApp Instagram Ve Facebook Çöktü 2

Tüm dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, Instagram ve Facebook sık sık çökme sorunları ile gündeme geldi ve gelmeye de devam ediyor. Yaklaşık 1 saattir bazı iPhone kullanıcıları belirtilen sosyal medya ve sohbet uygulamalarına erişemiyorlar. Instagram’da ‘akış yenilenemedi’ hatası alınırken, Facebook üzerinde de ‘üzgünüz hemen geri döneceğiz’ mesajı ile karşılaşmışlar. WhatsApp platformunda ise kullanıcıların attıkları mesajlar tek tık olarak kalmış ve mesajlar iletilmemiş.

Ülkemiz ile sınırlı olmayan bu erişim sorunu şuanda tüm dünya çevresinde yer alıyormuş. Milyonlarca kullanıcı ne olduğunu anlamazken sorunun ne zaman çözüme kavuşturulacağı merakla bekleniyor. 3 Temmuz’da da aynı sorun ile karşılaşan kullanıcılar problemin bir an önce çözüme kavuşturulmasını bekliyor.

Konuyla ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmezken sorunun devam edip etmeyeceği de bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.