Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WhatsApp Bas Konuş Özelliğini Test Ediyor!

WhatsApp bas konuş özelliğini değiştirmeye karar verdi. Artık mikrofon butonuna basarak sesli mesaj göndermeyeceğiz.

Dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından birisi olan WhatsApp, kullanıcılarına getirdiği yenilikler ile şu sıralarda ününe ün katmaya başladı. Canlı konum paylaşma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken WhatsApp özelliklerinden birini de test etmeye başladı.

WhatsApp Bas Konuş Özelliğini Test Ediyor 3

WhatsApp’ın en önemli özelliklerinden birisi olan bas konuş özelliği bugünler de testlere tabi tutulmaya başlandı. WhatsApp’In en önemli özelliklerinden birisi olarak görülen bas konuşta, karşımızda ki kişiye sesli mesaj gönderebilmek için mikrofon ikonuna basılı tutmamız gerekiyordu. WhatsApp son aldığı kararla birlikte bu özelliği daha kullanışlı bir hale getirmeye karar verdi.

WhatsApp, bas konuş özelliğinin yerine kayıt modunu kilitleyebilecek bir özelliğin üzerinde çalışıyor. İnternet’e sızan bilgilere göre, kayıt butonuna basmak yerine artık kaydırarak sesli mesajlar gönderebileceğiz. WhatsApp’ın yeni aldığı kararla birlikte kullanıcıları daha sade ve kullanışlı bir pencere karşılayacak. Kullanıcılar artık kayıt yaparken, konuşmanın olduğu pencereyi daha rahat bir şekilde kullanabilecek. Bu bilgilere nazaran Push-to-talk ismi de Swipe-to-talk olarak değiştirilecek.

WhatsApp Bas Konuş Özelliğini Test Ediyor 1

Uygulama için düşünülen bu özelliğin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama da bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.