Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WD 4K Uyumlu Oyuncu SSD Modelini Tanıttı

Western Digital'in yeni SSD modeli oyuncuların gözünü kamaştırıyor.

Üst düzey bir oyuncu bilgisayarı toplamak isteyenlere müjde! Popüler SSD ve HDD üreticisi Western Digital, 4K uyumlu NVME oyuncu SSD modelini görücüye çıkardı. Tamamen oyuncuların beklenti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen bu SSD, günümüzde satılan çoğu SSD modelinden çok farklı. Şirketin iddiasına göre 4K uyumlu SSD’de geleneksel SSD’lerin yaşattığı darboğazlar giderilmiş durumda.

WD 4K Uyumlu Oyuncu SSD Modelini Tanıttı 1

Western Digital’in Cihaz Birimleri’nin Başkanı Mark Grace, yeni SSD modelini tanıtırken “Günümüzde piyasaya çıkan oyunlar PC’lerin çok daha geniş hafızaya ev sahipliği yapmasını zorunlu kılıyor, ve muhtemelen ilerleyen dönemde bu ihtiyaç daha da artacak.” dedi.

Grace ayrıca “Bizler de Western Digital Black SSD modelinde yeni bir mimariyi ve kontrol birimini hayata geçirerek 3D NAND teknolojisini yeni NVMe arayüzüne entegre ettik ve üst düze performansı yakaladık. İster oyun oynamak için, isterseniz de video düzenlemek için yenilikçi NVMe SSD birimlerimizi kullanarak gücü hissedebilirsiniz” değerlendirmesinde de bulundu.

SSD’nin teknik özellikleri büyüledi

WD’nin yeni SSD modelinde üç farklı depolama seçeneği sunuluyor: 250 GB, 500 GB ve 1 TB. 500 GB’lık model saniyede 2,800 MB yazma hızına sahip. 1 TB’lık versiyonda ise bu veri 3,400 MB seviyesinde. Kesinlikle hızlı ve oyuncular için ideal olan SSD, başka ihtiyaçlar için hız ve performans arayanlara da hitap ediyor.

Fiyat olarak ise 250 GB, 500 GB ve 1 TB’lık modeller sırasıyla 120, 230 ve 450 dolarlık etiketle satışa sunulmuş durumdalar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.