Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WatchOS 4.1 Nihayet Yayınlandı!

Apple Watch serisine özel olan WatchOS 4.1 nihayet yayınlandı. Güncelleme ile birlikte yeni özellikler de getirildi.

ABD’li teknoloji devi Apple, Watch kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınladı. WatchOS 4’ün ilk büyük güncellemesi olan 4.1 dün gece yayınlandı. Güncelleme ile yeni nesil Apple Watch’a önemli yenilikler geliyor.

WatchOS 4.1 Nihayet Yayınlandı 1

Apple’ın başarılı ürünleri arasında yer alan WatchOS 4, piyasada oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşarak Apple’ın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Apple WatchOS 4 güncellemesinin yayınlanmasından sonra başlayan WatchOS 4.1 test süreci nihayet sona erdi ve yeni sürüm yayınlandı. Gelen güncelleme ile birlikte üçüncü nesil Watch serisi yeni özelliklere de kavuştu.

Yeni güncellemeyle birlikte Apple Music direkt olarak Apple Watch Series 3’e aktarılabiliyor ve daha kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Bu özellik ile Apple Watch sahipleri artık iPhone ile bağlantı kurmadan Apple Music’e ulaşabiliyor ve müzik dinleyebiliyorlar. Ayrıca yeni bir radyo uygulaması da gelen güncelleme arasında ki yerini aldı. WatchOS güncellemesi, Apple Watch’ta Wifi’yi kapatmak için yeni bir geçiş ekranı sunuyor. Apple Watch’da LTE bağlantısı kullanmak için yeni ekran sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

WatchOS 4.1 Nihayet Yayınlandı 2

İOS ve macOS ortamlarına yeni güncellemeler ile gelen Unicode 10 emojileri de WatchOS 4.1 güncellemesi ile Apple Watch kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuldu. WatchOS 4.1 güncellemesini kullanmak isteyen kullanıcılar Apple Watch uygulamasında ‘genel’ ardından da ‘yazılım’ seçeneklerini seçerek yeni güncellemeyi edinebilirler. Güncellemeye başlayabilmek için bataryanızın %50 dolu olması gerekmektedir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.