Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch_Dog 2 Playstation 4’te Ücretsiz DLC Alıyor

Şimdilik sadece Playstation 4 için gelen DLC paketi ücretsiz olarak indirilebilecek.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayıncılığı üstlenilen Watch_Dog 2, önce Playstation 4 ardından da Xbox One ve PC platformlarına gelecek bir ücretsiz DLC alacak. Season Pass sahibi olan Playstation 4 kullanıcıları, Xbox One ve PC kullanıcılarından bir ay önce DLC’yi indirebilecekler. Paketin ismi ise No Compromise olarak duyuruldu.

watch dogs 2 no compromise dlc

No Compromise, Xbox One ve PC için 18 Mayıs’ta yayınlanacak. DLC bir çok yeni içerik bulunduruyor. Buna yepyeni bir operasyon olan Moskova Gambit DedSec de dahil. Çok sayıda görevin yer alacağı hikayede, Sitara, Marcus’un bir yetişkin film stüdyosunu hacklemesine sebep olacak bir iyilik isteyecek. Bunun ardından da bir acayip olaylar dizisi patla veriyor.

Eklentide kendine özgü kuralları olan bir yarış görevi de bulunacak. Altı farklı aracı kullanabileceğiniz bu görevde zamana karşı yarışacaksınız. Yarışta özel bir skor tahtası bulunacak ve oyuncu yeteneklerinizin nasıl ölçüldüğünü bu alanda görüntüleyebileceksiniz.

Marcus’un itfaiyeci, polis memuru ya da sağlık görevlisi gibi giyinmesini sağlayan üç yeni kostümle birlikte iki ölümcül olmayan silah ve üç farklı servis paketi de oyuna eklenecek. Bu eşyalar sadece görünüş için hizmet etmeyecek. Marcus’un NPC yeteneklerini geliştirmesine ve daha önce altından kalkamadığı işleri halletmesine yardımcı olacak.

Mesela polis kostümü giyerken NPC karakterleri durdurabilecek ve sağlık görevlisi olduğu zaman bilinçsizce yatan NPC’leri canlandıracak. Toplamda 13 yeni kıyafet, yeni çevrimiçi özellikler, zorlu bir oyun sonu görevi ve yeni yeni Showd0wn PvP modu oyuna ekleniyor.

No Compromise için paylaşılan tanıtım fragmanını aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Watch_Dogs 2 - Free April Update & No Compromise trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.