Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs Legion Money Heist Görevi Duyuruldu

Watch Dogs: Legion, Money Heist serisinden ilham alan özel bir görev aldı. Ubisoft'un oyununda ikonik maskelerle İngiltere Merkez Bankası'na baskın yapabileceğiz.

İlk olarak Watch Dogs Legion, Aiden Pearce’ı oyuna ekledi. Daha sonra oyunda modern suikastçılar ortaya çıktı ve bu, konuk görünümlerinin sonu değil. Ubisoft’un üretimi, Money Heist serisinden ilham alan ücretsiz bir işbirliği göreviyle zenginleştirildi.

Bunun bir parçası olarak, İngiltere Merkez Bankası’nda bir soygun yapmamız gerekecek. Watch Dogs Legion dünyasının ana ödeme aracı olan bir kripto para birimi olan sahte ETO’da milyonlarca insan toplanmış durumda.

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion’da İkonik Maskeler ile Soygun

Oyuncular ve en fazla üç arkadaş, pazartesi gününden itibaren Watch Dogs Legion’da Bank of London’ı soyabilecek. Grup, Money Heist imzalı tulumların yanı sıra yüzlerini kaplayan Guy Fawkes-esque maskeleri giyerken Clan Kelly, bazı muhafızlar ve güçlü bir güvenlik duvarı ile karşılaşacak.

Fragman, geceleri bankadan gizlice giren ve arkadaşlarıyla muhafızları etkisiz hale getiren oyuncuları gösterdi. Ayrıca sizin tarzınız tamamen aksiyon odaklı ise, grubun ayrıca korumaları ve Klan Kelly’yi geri planda tutmak için pompalı tüfekleri, tabancaları ve diğer silahları olacak. Soygun ekibi kriptoyu güvence altına aldığında, kaçmak için gece Thames Nehri boyunca bir drone sürmenin zamanı geldi.

Ne yazık ki, bu görev oyuncuların TV favorileriyle kendilerinin buluşmasını sağlamayacak. Netflix’in İspanyol yapımına ilişkin tek referans, ikonik kostümler oldu. Görevi tamamladıktan sonra özel görünümler olarak bu kostümleri açabileceğiz. Serinin en büyük hayranları en azından kısmen memnun olmalı.

Watch Dogs: Legion: Money Heist Launch Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.