Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wasteland 3 Epic Store’a Özel Olmayacak!

Wasteland 3 tüm mağazalarda yer alacak.

İlk kez 1988 yılında bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Wasteland günümüze kadar farklı sürümler ile ulaşmayı başardı. Serinin üçüncü oyunu olarak bu yıl karşımıza çıkacak olan Wasteland 3 rol yapma oyunu olarak oynanacak.

Wasteland 3 Epic Store’a Özel Olmayacak 2

Oyuncular benzersiz sahneler ile karşılacakları Wasteland 3 içerisinde fantastik bir yapı ile aksiyon dolu anlar yaşayacaklar. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak benzersiz deneyimler sunacak olan yapım ne zaman çıkacak henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz haftalarda Epic Store ile anılan yapım dün yeni bir detay ile oyuncuları aydınlattı.

Altchar’ın dün gece yaptığı habere göre Wasteland 3, Epic Store’a özel olmayacakmış. inXile Entertainment tarafından geliştirilecek olan oyun tüm oyun dağıtım mağazalarında yer alacakmış. Ayrıca oyunda diğer oyunlarda yer alan koruma yazılımı yani DRM yer almayacakmış. Bilindiği üzere bu yazılım türü oyunlardaki performansı olumsuz yönde etkiliyor.

Microsoft tarafındna geçtiğimiz yıl satın alınan  inXile Entertainment, yüksek bir bütçe desteği ile Wasteland 3’ü geliştiriyor. Bazı kesimler stüdyonun artık bağımsız olmadığı için hayal kırıklığına uğrarken, diğer bir kesim ise bütçe açısından bu durumdan dolayı mutlu olduklarını belirtiyorlar.

Aralık 2018’de lansmana çıkması ile kısa sürede milyonlara ulaşan Epic Store, 2019 yılında çıkış yapması beklenen birçok ünlü oyunu bünyesinde bulunduruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.