Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Warzone 2 Haritası Çöl Temalı Olacak

Activision, yeni bir Warzone deneyiminin yolda olduğunu doğruladı ve yeni sızıntılar, çöl temalı bir haritada oynayacağımızı ortaya çıkarttı.

Activision, 2022’de bir değil iki yeni oyunla birlikte bu yıl Call of Duty lisansı için sıkı bir dönem başlatacak Birinci oyun Call of Duty: Warzone 2 olurken, ikincisi ise muhtemelen Modern Warfare 2 olarak adlandırılan 2019 Modern Warfare yeniden başlatmasının devam oyunu olacak.

Call of Duty: Warzone 2 elbette serinin popüler ve oynaması ücretsiz battle royale çok oyunculu oyununun doğrudan devamı olacak. Bu bağımsız bir ürün ve muhtemelen Warzone 2 olarak adlandırılacak ancak önceki sürümde olduğu gibi eşlikçi bir oyun olacak, yani diğer oyunların özellikleri yine entegre edilecek. Yeni bir oyun motorunun yanı sıra muhtemelen bazı eşleşmelerin özelleştirilmesine izin verecek bir “korumalı alan modu” içerecek.

Call of Duty: Warzone 2 Tamamen Yeni Nesil Olacak

Warzone 2

Oyuncuların yaklaşan oyun hakkında bildiği bir diğer şey de Warzone 2’nin PS4 ve Xbox One’ı tamamen atlayacak olması. Bu, henüz yeni nesil bir sisteme sahip olamayan oyuncular için üzücü bir haber olsa da, en son teknolojiyi kullanan bir oyun görmek isteyenler için iyi bir haber oldu. Stüdyo, eski konsolları keserek, her zamankinden daha hızlı ve daha büyük bir deneyimi mükemmelleştirmek için çalışabilir ve Xbox Series X ve PS5 konsollarına iyi bir çalışma sağlayabilir. Haritayla ilgili bazı yeni sızıntılar da dahil olmak üzere oyunla ilgili birkaç söylenti de ortaya çıktı.

Call of Duty sızıntı kaynağı Twitter‘da, Warzone 2’deki haritanın Atacama Çölü‘nde geçeceğini düşündüklerini, yani Güney Amerika’da geçeceğini yazdı. Orijinal Modern Warfare 2’den esintiler içerdiği söylenen haritanın doğru çıkması kesinlikle mümkün ancak bunun spekülasyon olduğunu unutmayalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.