Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic Duyuruldu!

Warhammer: Vermintide 2 ilk genişlemesini Ağustos ayında alacak.

Geçtiğimiz yıl oyunculara sunulan Warhammer: Vermintide 2 beklentileri karşılamayı başardı ve milyonlarca adet kopyas satışı gerçekleştirdi. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan yapım, yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanıyor.

Warhammer Vermintide 2 Winds of Magic Duyuruldu 2

Aksiyon oyunları arasında yer alan Warhammer: Vermintide 2 hem konsol hem de bilgisayar platformunda oldukça beğenildi. 50.00 TL gibi bir fiyat etiketi ile Steam’de başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam eden yapım, yeni genişlemesi ile oyuncularına yeni içerikler sunmaya hazırlanıyor. Ağustos ayında hem konsol hem de bilgisayar platformunda oyunculara sunulacak olan yeni genişlemenin adı Winds of Magic olarak duyuruldu.

Yeni genişlemenin fiyat etiketi hakkında henüz bir bilgi yer almazken genişlemenin içeriği oyuncular ile Steam topluluk sayfası üzerinden paylaşıldı. Warhammer: Vermintide 2’nin ilk genişleme paketi olan Winds of Magic, oyuna yeni yeni düşman grubu ve yeni zorluklar getiriyor.

Oyun içerisinde yer alan seviye sınırı da genişleme paketi ile yükseltilirken, 5 yeni silahta oyuna geliyor. Bu silahlar her kahraman için bir tane olacak şekilde düzenlendi.

Son olarak genişleme paketi oyuna yeni bir modda getiriyor. Oyuncular Büyü Rüzgarları adındaki yeni oyun modunda ilerledikçe daha zorlu seviyeler ile karşılaşacaklar. Ayrıca bu modda çeşitli görevler de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Yeni genişlemenin tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Warhammer: Vermintide 2 - Winds of Magic | Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.