Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe’e Çapraz Platform ve Kayıt Desteği Geliyor

Çapraz platform desteğiyle istediğiniz yerde istediğiniz konsolla oyununuza devam edebileceksiniz.

Çapraz oynama ve çapraz kaydetme sonunda Warframe‘e geliyor.

Bu hafta sonu TennoCon 2021 çevrimiçi konferansı sırasında onay geldi ve geliştirici Digital Extremes bize net bir tarih vermese de, sekizinci yılını kutlayan oyun Nintendo Switch, PC, PS4 arasında çapraz oynanabilecek. Ayrıca Xbox’un yeni konsolları ve PS5 için de yıl sonunda yayınlanacak.

Warframe Xbox Series X ve PS5 Icin Next Gen Guncellemesi Nisan Ayinda Yayinlanacak 1

Aşağıdaki teaser aracılığıyla çapraz oynatma ve çapraz kaydetmenin “geliştirilme aşamasında” olduğuna göz atabilirsiniz:

Warframe Cross Play and Cross Save Announced (In Development) | TennoCon 2021

Beş dakikalık video, Digital Extremes ekibinin çeşitli üyelerinin Nintendo Switch, PC ve Xbox dahil olmak üzere bir dizi farklı platformda bir araya geldiğini gösteriyor.

Digital Extremes’in stüdyo yöneticisi Sheldon Carter duyuru sırasında “Topluluk bizim için inanılmaz derecede önemli, çapraz oynamayı ve çapraz kaydetmeyi açmak, Warframe‘in hızlı, akıcı, aksiyon savaş deneyimini diğer küresel oyun platformlarına genişletmek de dahil olmak üzere daha fazla oyuncuyu bir araya getirmek için yapacağımız birçok çabadan sadece biri.” ifadelerini kullandı.

Warframe Inceleme 3

Geçtiğimiz günlerde Sisters of Parvos güncellemesini yayınlayan ve küçük detaylarla birlikte hayranlarını mutlu eden oyunun çapraz platform desteği de şimdiden olumlu bir hava oluşturmuş durumda. 6 Temmuz‘da yayınlanan güncelleme oyunun birçok alanında büyük değişiklikler yapılmış ve birçok yeni öge oyuna eklenmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.