Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warframe Kasım’da Switch Platformuna Çıkış Yapacak!

Warframe 20 Kasım'da Switch platformu için çıkış yapacak.

İlk kez 2013 yılında konsol ve bilgisayar platformuna çıkış yapan Warframe ücretsiz olarak oynanıyor.

Warframe Kasım’da Switch Platformuna Çıkış Yapacak 2

Digital Extremes imzası ile geliştirilen ve tüm platformlarda yayınlanan Warframe oynaması ücretsiz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. 5 yıllık aradan sonra Nintendo Switch platformuna da çıkış yapma kararı alan yapım 20 Kasım’da Switch platformu oyuncularına tam sürüm olarak sunulacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu modların yanı sıra eşli olarak da oynanabilen yapım PC platformundaki içeriklerin tamamı ile Switch platformuna çıkış yapacak.

Yayınlandığı dönem Steam’in en çok oynanan oyunları arasına adını yazdıran Warframe hala onbinlerce bilgisayar oyuncusu tarafından oynanmaya devam ediyor. Modern teknolojnin ilerisinde içeriklere sahip olan oyun da oyuncular kendi karakterlerini seçebiliyor ve diledikleri silahlar diledikleri kostümler ile karakterlerini donatabilecekler. Evrenin derinliklerini konu alan yapım fantastik canlıları ile bir dönem gündemden de düşmemişti.

Bilindiği üzere oyunun konsol ve bilgisayar sürümünde Türkçe dil desteği yer alıyordu. 20 Kasım’da Switch platformuna çıkış yapacak olan oyun yine Türkçe dil desteğini bünyesinde bulunduracak. Ayrıca oyunun Switch portunu Digital Extremes değil Panic Button imzası ile geliştirildiğini de unutmadan belirtelim.

Warframe’in Nintendo Switch trailer’ını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Warframe - Release Date Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.