Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warface’in PS4 Erken Erişim Aşaması Başladı

Crytek imzalı Warface şimdi de PS4'e geliyor.

Yayıncı firma My.com bugün yaptığı duyuruyla free to play – oynaması ücretsiz taktiksel nişan alma oyunu Warface’in 18 Eylül 2018 tarihinde PlayStation 4 için çıkacağını açıkladı. Aynı zamanda oyunun Erken Erişim aşaması da bugünden itibaren başlıyor.

warfacein ps4 erken erisim asamasi basladi 1

Warface sadece PS4 için değil aynı zamanda Xbox One için de çıkacak. Buna rağmen Xbox sürümü için biraz beklememiz gerekiyor ve bahar aylarını bulabilir. Şu anda Warface’in PS4 erken erişim aşamasına oyuncuların doğrudan girmesi mümkün ve mevcut 5 founder paketinden birini satın alarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Oyunu tamamen ücretsiz şekilde oynamak isteyenlerin ise biraz daha beklemesi gerekir. Ayrıca konsol yerine PC’yi tercih edenler için Warface 2014 yılından bu yana Steam’de ücretsiz olarak sunuluyor.

Çok sayıda PvE görevin ve raid alanının yer aldığı Warface’de hızlı ve dinamik görevlerle gücünüzü test edebilirsiniz. Dünyanın çeşitli yerlerine seyahat ettiğimiz, Crytek firması tarafından CryEngine ile geliştirilen oyunun dağıtımcılığı geçtiğimiz yıl My.com’a geçiş yapmıştı.

Bir dönem zor günler geçiren ve oyuncu sayısı düşen Warface, konsol çıkışlarıyla birlikte toparlanma sürecine girmek istiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.