MMOFPS oyunu olarak 2012 yılından beri dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip olan Warface yeni güncellemesini oyunculara sundu. Oyuna 24 Aralık’ta gelen güncellemenin adı Hydra olarak duyuruldu.
Oynaması ücretsiz olarak geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden Warface kış aylarını boş geçmedi ve oyuncularına yeni bir güncelleme sundu. Oyuncuların yeni yılını kutlamak amacıyla yayınlanan güncelleme de yeni operasyon olan Hydra oyuncuların beğenisine sunuldu. Hydra operasyonunda oyuncular özel bir terminali savunmak için çaba sarf edecek, sıklıkla düşmanlar ile karşılaşacaklar. 20 farklı saldırı ile karşılaşacağımız bu operasyonda 20 saldırıyı püskürttüğümüz takdir de başarı elde etmiş olacağız.
Oyuncular özel operasyonu başardıktan sonra 15 yeni başarı elde edecekler. Bu başarımlar arasında yeni rozetler, işaretler ve daha fazlası yer alacak. Oyuncular saldırıları başardıkça geçici ve kalıcı olmak üzere çeşitli Hydra silahlarına da erişebilecek, ödül olarak alabilecekler. Bu silahlar arasında Riflemen, Medics ve keskin nişancı tüfekleri arasından popüler silahlar yer alacak.
Bu arada Hydra silahları ile yapılan 10.000 öldürme için de oyunculara eşsiz bir ödül getirecek.
Güncelleme ile oyun içerisinde çeşitli hata düzeltmeleri de yapıldı.
