Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warface Büyük Bir Güncelleme Alacak

Ücretsiz olarak oynanabilen MMOFPS türü oyun Warface büyük bir güncelleme alacak.

Global yayıncılığını My.com‘un üstlendiği ücretsiz oynanabilen devasa çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu Warface, Icebreaker isminde büyük bir güncelleme alacak.

warface güncelleme

Oyuna yeni silahlar eklenecek, oyun mekaniklerinde iyileştirmelere gidilecek, co-op hikaye görevleri oyuna eklenecek ve çok daha fazlası Icebreaker güncellemesi kapsamında Warface oyuncularıyla buluşacak.

Gelecek olan yeniliklerden en heyecan vericisi co-op görevler olacak. Bu görevlerde en sevdiğiniz sınıfı seçtikten sonra dört arkadaşınızla takımınızı kuracaksınız. Ardından denge seviyeleri ve savaş mekanikleri hayli detaylı şekilde yaratılmış yapay zekalı düşmanlarınıza karşı taktiksel bir savaşa gireceksiniz. Blackwood adı verilen düşman ekibine karşı mücadele edeceğiniz görevler dünyanın her yerinde oynanabilecek.

Special Ops Mission Icebreaker, görevi ise hikayeyi Warface’in köklerini doğru geri götürecek ve şahane bir macera sunacak. Bu görevde düşmanların eli gerçekten güçlü olacak. Deneysel savunma teknolojileri, deniz ve hava kuvvetleri,  ağır makineli savaş gemileri ve savaş helikopterleri bulunacak. Bu görevi başarıyla sonlandıran oyuncular ise her sınıf için özel olarak tasarlanmış yepyeni silahları envanterlerine katmaya hak kazanacaklar.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.