Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

NBA 2K Stüdyosu Visual Concepts’ten Yeni Oyun Projesi!

Visual Concepts, yeni sürüş oyununda yer alması için

NBA 2K serisi ile tanınan Take-Two stüdyosu Visual Concepts, büyük bir lisansa sahip araç tabanlı, açık bir dünya oyunu üzerinde çalışıyor. Yeni ayrıntılar, Take-Two’nun Foothill Ranch, California’da bulunan Visual Concepts 2’deki bir iş listesinden geliyor. Stüdyoda bir Yapımcı rolü için LinkedIn iş tanımına göre, geliştirici şu anda “Önemli lisansa sahip habersiz, açık dünya sürüş oyunu” üzerinde çalışıyor.

Visual Concepts’teki bir başka LinkedIn iş ilanı, stüdyonun Kıdemli Yazılım Mühendisi, Çok Oyunculu bir rolün peşinde olduğunu ortaya koyuyor. Bu, büyük bir lisanstan yeni araç tabanlı oyunun bir tür çok oyunculu yönü içereceğini onaylıyor gibi görünüyor ancak bunun ne olabileceği hakkında şuan da bir fikrimiz yok.

Visual Concepts İlk Kez Açık Dünya Oyunu Yapacak

Visual Concepts

Şu anda, Visual Concepts’te geliştirilmekte olan yeni araç tabanlı oyun hakkında elimizdeki tüm bilgi bu kadarla sınırlı. Ek olarak, California merkezli stüdyo Kıdemli Teknik Sanatçı, Kıdemli Yapı ve Otomasyon Mühendisi ve Kıdemli Yazılım Mühendisi de dahil olmak üzere başka roller için de işe alım yapıyor.

Visual Concepts’e aşina değilseniz, Take-Two’nun gişe rekorları kıran NBA 2K serisinin arkasındaki stüdyo bu. Stüdyo aslında dünyanın en eskilerinden biri olabilir, ilk olarak 1988’de kuruldu ve 1999’da Sega tarafından satın alındı, altı yıl sonra 2005’te Take-Two’ya satıldı. İddiaya göre stüdyoda tek bir oyun başına 350 kişi çalışıyor. Stüdyo çok deneyimli ancak bu onların ilk açık dünya oyunu olacak.

En son NBA 2K sürümünü hala kararlı bir şekilde oynuyorsanız, sahadaki her pozisyonda en güçlü 10 oyuncu için tam NBA 2K22 reyting listesi kılavuzumuza göz atabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.