Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

VGA 2018’de Tanıtılan Yeni Oyunlar

VGA 2018'de heyecan verici yeni oyunlar duyuruldu.

The Video Game Awards 2018 bu sene de yapıldı ve onlarca farklı oyuna ödüller dağıtıldı. Fakat bu sene ilk defa yapımcı firmalar da burada yer aldı ve yeni oyunlarını duyurdu. Bunların arasında oldukça heyecan verici yapımlar da var.

Video Game Awards 2018 Ödülleri

vga 2018de tanitilan yeni oyunlar 1

ATLAS

ARK: Survival Evolved’ın geliştiricisi olarak tanınan Wildcard Studio yeni açık dünya online sandbox oyunu ATLAS’ı duyurdu. ATLAS’da karşımıza uçsuz bucaksız bir açık dünya çıkacak ve gemiler inşa edebilecek, yerleşim yerlerlerini yağmalayacak ve tayfamıza yeni üyeleri katabileceğiz.

ATLAS’da oyuncular 40 bin diğer oyuncuyla simültane biçimde oynayabilecek ve etki alanımızı küçük bir adadan genişletip, bir korsan imparatoruna dönüşebileceğiz.

ATLAS: Exclusive Reveal Trailer

The Outer Worlds

Pek çok Fallout hayranının beklediği an geldi ve orijinal Fallout geliştiricilerinden, Fallout: New Vegas’ı yapan firma Obsidian Entertainment’dan yeni oyun duyurusu geldi. The Outer Worlds adlı bu yeni oyunun fragmanı da yayınlandı.

Bilim kurgu – RPG türündeki oyun videodan görüldüğü üzere akla bazı oyunları getiriyor: Fallout, Bioshock ve Borderlands!

https://youtu.be/MGLTgt0EEqc

Scavengers

Bir duyuru da Midwinter Entertainment’tan geldi ve yeni sınıf tabanlı co-op hayatta kalma oyunları Scavengers’ı duyurdular. Takım oyununun önemli yer edeceği Scavengers, post apokaliptik bir dünyada bolca kar ve buzun içinde geçecek!

Aşırı derecede zorlu hava koşulları ile kısıtlı kaynakların bizi bekleyeceği oyunda aynı zamanda doğa da düşmanımız olacak.

Scavengers: Announcement Trailer - Game Awards 2018

Far Cry New Dawn

Yeni bir oyun duyurusu da Ubisoft’tan Far Cry New Dawn ile geldi. Post apokaliptik bir senaryosu olan Far Cry New Dawn, yine açık dünyada geçecek ve oyuncuları bu sefer farklı karakterlerle tanıştıracak.

Bakalım Ubisoft yeni oyunuyla umduğunu bulabilecek mi?

Far Cry New Dawn: Official World Premiere Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Dragon Age 4

BioWare de söz verdiği gibi VGA 2018’de yer aldı ve yeni Dragon Age oyununu çok kısa da olsa tanıttı. Maalesef çok fazla ayrıntıya girmediler ve sadece Dragon Age: Inquisition karakteri Solas’ı görebildik.

Muhtemelen bu oyunun adı da Dragon Age 4 olmayacaktır fakat Anthem sonrası BioWare’in üzerinde yoğunlaşacağını tahmin ediyoruz.

Dragon Age Official Teaser Trailer - 2018 Game Awards

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.