Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Vanquish’in PC Versiyonu Geliyor

SEGA'nın kısa süre önce verdiği ipucu ile tahmin ettiğimiz duyuru sonunda geldi.

Platinum Games ve Little Stone Software ortaklığında geliştirilen, SEGA tarafından yayıncılığı üstlenilen Vanquish’in PC versiyonu kısa süre önce fragman eşliğinde duyuruldu. SEGA’nın geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden paylaştığı bir görsel ile oyunun PC versiyonunun gelmekte olduğuna dair ipucu verilmişti. Görselin oyun için gerçekleşecek PC duyurusu anlamına geldiğini tahmin edenler kazandı diyebiliriz. SEGA’nın Youtube hesabından yayınlanan duyuru fragmanı ile her şey resmiyet kazanmış oldu.

vanquish 1

Oyunun Steam mağazasındaki sayfası faaliyete geçti. Mağaza üzerinden Vanquish’i satın alarak oynamaya başlayacağınız tarih de 25 Mayıs 2017 olarak duyuruldu. Oyunun 4K çözünürlük desteği sunan oynanış imkanı vereceğini de ekleyelim. Tempolu ve aksiyon dolu nişancı oyunlarını sevenlerin kesinlikle hoşlanacağını düşündüğümüz yapım çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip olmayacak. Ortalama bir donanım ile Vanquish alemine dalmanız oldukça mümkün.

Oyunu Deluxe Edition için açılan ön sipariş imkanı sayesinde 60 Türk lirası karşılında satın alabilirsiniz. Oyun piyasaya çıktıktan sonra standart versiyonunun fiyatının ne olacağı şimdiden duyurulmadı. Steam mağazasındaki sayfasına gitmek isteyenlerin buraya tıklaması yeterli olacaktır. SEGA tarafından yayınlanan tanıtım fragmanını da aşağıdaki ekranda izleyebilirsiniz.

Vanquish | PC Announce Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.